Home / Onze diensten

Onze diensten

Onze diensten

Koopman Administratie & Advies  biedt u een  Totaalpakket  met betrekking op de verwerking van uw financiële administratie.

Samen met u gaan we overleggen op welke wijze uw administratie op een zo efficient mogelijk manier verwerkt kan worden. Verwerkingen die u zelf wilt doen kunt u ook zelf doen. Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om de administratie in de cloud te plaatsen. Het grote voordeel hiervan is dat er altijd een back-up van de administratie is en dat de boekhouder op eenvoudige wijze mee kan kijken wanneer er vragen zijn met betrekking tot de administratie. Koopman Administratie & Advies heeft contacten met diverse leveranciers en kan u adviseren welk pakket het beste bij uw onderneming past. Het pakket wordt op een dusdanige manier ingericht zodat u direct kunt beginnen met boeken. Inkoopfacturen worden ingelezen, verkoopfacturen rechtstreeks vanuit het financiële pakket verstuurd en er bestaat een bankkoppeling met uw bank zodat de bankafschriften ingelezen kunnen worden. Uiteraard allemaal in een veilige cloud omgeving.

Uiteraard is het ook mogelijk de gehele administratie uit te besteden aan Koopman Administratie & Advies. Wij boeken de inkoop- en verkoopfacturen en verwerken de diverse grootboeken zoals het bankboek en eventueel het kasboek. Tevens worden, indien van toepassing, de journaalpost lonen en de afschrijvingen geboekt. Per jaar wordt er een beknopte of uitgebreide jaarrekening opgesteld. Heeft u een eenmanszaak of VOF dan is het opstellen van een uitgebreide jaarrekening niet vereist, tenzij er derden zijn binnen uw onderneming die hierom vragen zoals een bankpartij. Heeft u een B.V. dan bent u volgens het burgerlijk wetboek en wel boek: 2 titel 9 “de Jaarrekening en het bestuursverslag” gehouden een jaarrekening op te stellen op een in de wet voorgeschreven wijze. Uiteraard stellen wij de jaarrekening, indien nodig, voor u op.

Per 1 januari 2018 is, naast Koopman Administratie & Advies, ook Koopman Salarisverwerking opgericht. Koopman Salarisverwerking verzorgt voor u uw totale loonadministratie. U ontvangt maandelijks de loonstroken, de journaalpost lonen, de aangifte loonheffingen, de betaallijst nettolonen en eventueel een bestandje (zg. Sepa-bestand) van de nettolonen om de nettolonen direct via uw bankpakket in te lezen en betaalbaar te stellen. Aan het eind van het jaar ontvangt u de jaaropgave voor uw werknemers, de totaaljournaalpost lonen, een totaal overzicht van de aangifte loongheffingen en de verzamelloonstaat over het betreffende jaar. Ik verwijs u graag naar onze uitgebreide website:  www.koopman-salarisverwerking.nl

Koopman Administratie & Advies:  Uw administratie op het vertrouwde adres.